Vratite kontrolu nad prijemnim sandučetom

Filtriranje dolazne e-pošte

Zaštitite svoju mrežu

S početkom od
7100.00 RSD
Dvogodišnje
price per domen

Filtriranje odlazne e-pošte

Zaštitite svoju reputaciju

S početkom od
7100.00 RSD
Dvogodišnje
price per domen

Arhiviranje e-pošte

Izrada rezervnih kopija i usklađenost

S početkom od
16900.00 RSD
Trogodišnje
price per domen

Filtriranje dolazne e-pošte

Prestanite da rizikujete od pretnji IT mrežom. Ako je vaša poštanska pošta svakodnevno krcata neželjenom masovnom poštom, to je znak da vam treba profesionalno rešenje za dolazni filter. Nabavite potpunu zaštitu poštanskog sandučeta i oprostite se od neželjene pošte, virusa i prijetnji malvera!

Kako to radi?

Jednom kada se vaš domen (automatski) primeni na dolazni filter i filtriranje se aktivira, e-pošta će proći kroz oblak filtriranja SpamEkperts. Dolazne e-adrese se sigurno analiziraju i skeniraju u realnom vremenu. Nije potrebna nikakva obuka ili konfiguracija i sve funkcioniše iz kutije. Svaka poruka otkrivena kao neželjena pošta premešta se u karantin, dok se neželjena pošta šalje na vaš server e-pošte. Karantin se može nadgledati u user-friendli SpamPanelu, putem izveštaja e-pošte ili čak direktno u vašem klijentu e-pošte! Nema više gubljenja vremena na bavljenje neželjenom poštom, jednostavno usredsredite svoju energiju na poslovne zadatke, dok ćete i dalje imati potpunu kontrolu.

Zašto vam je potreban profesionalni dolazni filter?

Filtriranje dolazne e-pošte filtrira svu dolaznu e-poštu i uklanja neželjenu poštu i viruse pre nego što ove pretnje dođu do vaše mreže sa skoro 100% tačnošću. Opsežna kontrolna tabla omogućava vam da imate potpunu kontrolu. Štaviše, u slučaju da vaš server za e-poštu ne radi, vaša e-pošta će biti na čekanju. E-pošti u redu može se pristupiti, pročitati i odgovoriti na nju putem veb-interfejsa, što dodaje kontinuitetu dolazne e-pošte!

Izuzetno precizno filtriranje

Jednostavna konfiguracija

Povećajte kontinuitet i višak dolaznih e-adresa

Razne opcije izveštavanja

Prijatan interfejs koji vam omogućava potpunu kontrolu nad vašom e-poštom

Povećajte produktivnost zaposlenih

Filtriranje odlazne e-pošte

Šta je odlazno filtriranje?

Filtriranje odlazne e-pošte je od vitalnog značaja za zaštitu reputacije vaše IT infrastrukture i osiguravanje da sva odlazna pošta stiže sigurno tamo gde treba. Ovo profesionalno rešenje će blokirati neželjenu poštu i viruse da napuste vašu mrežu i sprečiti da vaše IP adrese više nikada ne budu na crnoj listi. Štaviše, odlazni filter SpamEkperts vam daje izveštaje i alate za otkrivanje ugroženih računa i zaključavanje neželjenih korisnika.

Zašto Vam treba?

Da li je vaša mreža ikada slala neželjenu poštu bez vašeg znanja? Zbog slabosti mreže, skoro svaki uređaj može biti ugrožen radi prenosa odlaznog SMTP-a, omogućavajući slanje neželjene pošte ili zlonamernog softvera sa vaše mreže, a da vi to ni ne znate! Stoga je od ključne važnosti da investirate u profesionalno rešenje za odlazne filtere. Održavajte dobru reputaciju kompanije, zaustavite neželjenu poštu da napušta vašu mrežu i sprečite da budete na crnim listama tako da vaša e-pošta uvek stiže tamo gde je namenjena.

Nema više crnih lista

Zaštitite reputaciju svog brenda i IT sistema

Izbegavajte uklanjanje troškova povezanih sa uklanjanjem liste

Povećajte kontinuitet i isporuku odlaznih e-adresa

Povećajte produktivnost zaposlenih

Poboljšati upravljanje zloupotrebom

Arhiviranje e-pošte

Kako to radi?

Arhiviranje e-pošte čuva i štiti sve dolazne i odlazne e-poruke za kasniji pristup. To je odličan način da vratite izgubljene ili slučajno izbrisane e-adrese, ubrzate odgovor revizije, zaštitite e-poštu i priloge intelektualnog vlasništva, kao i u svrhe „eDiscoveri“ u slučaju parnice.

Zašto Vam treba

Da li očajnički tražite važan imejl od prošle godine, ali izgleda da ga ne možete pronaći i kao rezultat toga rizikujete novčanu kaznu ili gubitak važnog poslovnog posla? Sprečite ovo pomoću profesionalnog rešenja za arhiviranje e-pošte. Arhiviranje e-pošte je kritičan alat za očuvanje sigurne rezervne kopije sve e-pošte i usklađenost sa zakonom.

Istovremeno, s obzirom da razmena e-pošte ima sudsku vlast i pravno je obavezujuća, poštovanje e-pošte postalo je izuzetno važna briga za organizacije. Stoga je u određenim industrijama obavezno čuvati sigurnu rezervnu kopiju svih poruka e-pošte i biti u skladu sa zakonom.

Uključuje filtriranje dolazne i odlazne e-pošte!

Korisničko upravljanje zaštitom podataka

Dodan kontinuitet e-pošte, podrška za vođenje dnevnika i laka ponovna isporuka

Poboljšajte performanse IT sistema

Nikada više ne gubite imejl!

Postići zakonsku usklađenost

Registrujte se i započnite

Izaberite proizvod
Dodatne opcije
Pregled porudžbine
16900.00 RSD
/3 god
7100.00 RSD
/2 god
7100.00 RSD
/2 god
16900.00 RSD
/3 god
21500.00 RSD
/3 god
1000.00 RSD
/mes

Često postavljana pitanja

Kako to funkcioniše?

E-pošta se preusmerava putem inteligentnih servera za samoučenje SpamEkperts koji će otkriti i blokirati neželjenu poštu pre nego što ikada stigne do vas.

Koliko je tačno filtriranje?

Zahvaljujući svakodnevnoj obradi miliona e-adresa, naši filteri za e-poštu imaju vodeću stopu u industriji sa skoro 100% tačnosti.

Mogu li oporaviti poruke koje se blokiraju?

Da, sveobuhvatna kontrolna tabla sa pretraživanjem dnevnika, karantinom i mnogim drugim alatima omogućava vam da proverite status bilo koje e-pošte koja je prošla kroz sistem.

Koliko je vremena potrebno za podešavanje?

Postavljanje je brzo, automatizovano i pokreće se štiteći vašu e-poštu za nekoliko minuta.

Šta je arhiviranje e-pošte?

E-pošta je danas toliko važna, jer se arhiviranje e-pošte sigurno čuva, pružajući vam dodatno samopouzdanje i mir.

Koliko e-pošte mogu da sačuvam?

Arhiviranje e-pošte podrazumevano uključuje 10 GB kompresovane memorije za e-poštu. Ako vam je potrebno više prostora za skladištenje, možete dodati dodatnih 10 GB uz nadoknadu.