SSL Sertifikati

Zaštite Vaš sajt i pokažite poverenje posetiocima

RapidSSL

RapidSSL® sertifikati vam pomažu u održavanju transakcija vaših klijenata sa 256-bitnim šifrovanjem podataka i autentifikacijom lokacije. Kupite sertifikat i brzinu kroz upis s automatskom validacijom kontrola domena. Najbolje od svega, naši SSL sertifikati su među najpovoljnijim u industriji.

1800.00 RSD
Godišnje
Naruči

RapidSSL Wildcard

RapidSSL® Wildcard sertifikati vam pomažu da zaštitite više poddomena uz jedan sniženi SSL sertifikat izdat na * .vašdomen.com. Zaštitite lične podatke vaših kupaca sa 256-bitnim šifrovanjem. Provera automatske kontrole domena čini autentičnost sajta. Kod RapidSSL-a, verujemo u pružanje SSL zaštite koju trebate po konkurentnoj ceni.

14900.00 RSD
Godišnje
Naruči

GeoTrust QuickSSL Premium

GeoTrust® QuickSSL® Premium sertifikati su jedan od najbržih načina za zaštitu online transakcija i aplikacija putem SSL-a. Sa automatskim autentikacijom i procesom izdavanja, potrebno je samo nekoliko minuta da dobijete QuickSSL Premium SSL sertifikat. Nakon toga, upravljanje i obnavljanje vaših sertifikata je brz. Sa GeoTrustom, dobijate jeftin SSL bez žrtvovanja pogodnosti, izbora ili pouzdanosti.

7900.00 RSD
Godišnje
Naruči

GeoTrust QuickSSL Premium Wildcard

Zaštitite vaš domen i sve poddomene istog nivoa brzo. GeoTrust QuickSSL Premium Wildcard sertifikati su jedan od najbržih načina za zaštitu svih vaših poddomena na jednom sertifikatu. Naš automatizovani postupak autentifikacije e-pošte znači da ćete sertifikat dobiti u nekoliko minuta. Pomoću QuickSSL Premium džoker certifikata dobijate neograničene poddomene i na neograničen broj servera - jedan sertifikat koji će se prilagoditi kako vaše preduzeće raste.

16700.00 RSD
Godišnje
Naruči

GeoTrust True BusinessID

Poslovna klasa SSL-samo bolja. Kada je u pitanju izbor SSL sigurnosti za vaše poslovanje, imate puno izbora. Sa GeoTrustom, odluka je jednostavna. GeoTrust® True BusinessID SSL sertifikati omogućavaju vašim klijentima da znaju da je vaša stranica pouzdana i da ste dovoljno ozbiljno preuzeli svoju sigurnost da biste dobili svoj sertifikat od ovlaštenog ovlaštenog sertifikata.

9900.00 RSD
Godišnje
Naruči

GeoTrust True Business ID with EV

Napravite jaku bezbednosnu izjavu sa zelenom adresarskom trakom. GeoTrust® True BusinessID sa EV (Ektended Validation) je naš SSL bezbednosni proizvod vrhunske poslovne klase, vizuelno potvrđujući najviši stepen autentikacije dostupan među SSL sertifikatima. Zeleni bar kaže sve. Posetioci veb sajta stvarno primećuju kada se traka za adresu postavi zeleno u svojim visoko-bezbednosnim pretraživačima, a polje organizacije počinje da se rotira između vašeg poslovnog imena i GeoTrusta.

17900.00 RSD
Godišnje
Naruči

GeoTrust True Business ID Wildcard

Pojednostavite upravljanje sertifikatom uz pomoć sertifikata Wildcard. GeoTrust® True BusinessID Wildcard sertifikati omogućavaju vam da obezbedite više poddomena na jednom sertifikatu, smanjujući vreme i troškove upravljanja. Bez obzira da li je to vaša početna stranica ili ime hosta vašeg poštanskog servera, zaštita osetljivih informacija je vaš cilj - i to je i naš cilj.

43900.00 RSD
Godišnje
Naruči

Symantec Secure Site

Obezbedite ekonomičnu zaštitu i određivanje snage u industriji. Od prvog imena u bezbednosti. Zaštitite svoje ne-transakcije i / ili interne stranice sa 256-bitnim šifrovanjem. Ne troši više nego što moraš.

32900.00 RSD
Godišnje
Naruči

Symantec Secure Site Pro

Ojačajte sigurnost čitavog sajta pomoću ECC šifriranja i proaktivne procene ranjivosti. Zaštitite svoje transakcije, podatke i komunikacije pomoću ECC, RSA i DSA algoritama za najjaču enkripciju koju možete dobiti.

79900.00 RSD
Godišnje
Naruči

Symantec Secure Site EV

Dodajte moć sigurnosti svojim sajtovima, uz vizualne podsetnike da je svaki sekund svake posete zaštićen. Dajte svojim posetiocima vizuelnu sigurnost da su njihove transakcije zaštićene RSA i DSA algoritmima. Svi sa jednim sertifikatom.

79900.00 RSD
Godišnje
Naruči

Symantec Secure Site Pro EV

Kombinujte najnapredniji algoritam šifrovanja sa vizuelnim sigurnosnim znakom, za poverenje bez pitanja. Zaštitite svoje kupce pomoću 256-bitnog šifrovanja i 3 algoritma - pružajući vizuelni dokaz da su stvarno na vašem sajtu.

119900.00 RSD
Godišnje
Naruči